• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Νίκος Τ., 35 ετών

 Βρίσκοντας τους ανθρώπους, οι οποίοι υποστήριξαν τον σκοπό μου

Διαχωρίζοντας στο μυαλό μου την «ποσότητα» από τη γεύση

 

 

 

μαρτυρία Νίκου

 

 

 

 

 

 μαρτυρία Νίκου Τ.


 

 

Το 2010 άρχισα να επιβαρύνω τον εαυτό μου με πρόσθετα κιλά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην υγεία μου που τότε φάνταζαν μακρινές. Μέσα σε 4 χρόνια πρόσθεσα  45 κιλά φτάνοντας συνολικά τα 130

Ενώ καταλάβαινα πως το πρόσθετο, περιττό αυτό βάρος κλόνιζε σταδιακά την υγεία μου, μού ήταν αδύνατο να πειθαρχήσω σε οποιαδήποτε δίαιτα. Κάθε φορά που ξεκινούσα, έβρισκα πάντα μια νέα δικαιολογία για να σταματήσω. Τα ρούχα μου μίκραιναν συνέχεια και τα έξοδα για την αγορά νέων με την ψευδαίσθηση ότι θα «συγκάλυπταν» το πρόβλημα αύξαναν το κόστος διαβίωσής μου.

Τον Φεβρουάριο του 2014 μετά από μια ίωση οδηγήθηκα στο νοσοκομείο, όπου μου διαγνώσθηκε διατατική μυοκαρδιοπάθεια. Οι γιατροί αδυνατούσαν να κατανοήσουν την «πηγή του κακού» και μού ζήτησαν –πρόσθετα στην αγωγή που μού έδωσαν– να μειώσω αισθητά το βάρος μου, ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η καρδιά, που δεν θύμιζε σε τίποτα την καρδιά ενός νέου, 35 ετών, ανθρώπου.

Προσπάθησα, αρχικά, χωρίς καμιά βοήθεια από ειδικό, αλλά τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά. Η προσωπική μου προσπάθεια κράτησε περίπου 3,5 μήνες, αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω μόλις 3 με 4 περίπου κιλά.

Γυρίζοντας μια μέρα από τη δουλειά, έχοντας φοβερό άγχος για την αδυναμία μου να περπατήσω με άνεση και με την αγωνία να χάσω όλα αυτά τα κιλά να μοιάζει με βουνό που ποδοπατά το στέρνο μου, διαπίστωσα πως πολύ κοντά στο σπίτι μου υπάρχει ένα διαιτολογικό κέντρο. Πλησίασα την πόρτα και έγραψα το τηλέφωνο του κέντρου αυτού.

Στα μέσα Ιουνίου 2014 έκλεισα το πρώτο μου ραντεβού και επισκέφτηκα για πρώτη φορά το «Σώμα Υγιές».

Με υποδέχτηκαν με φιλικότητα και αμέσως η αμηχανία της πρώτης συνάντησης σβήστηκε. Αισθάνθηκα πως είχα βρει τους ανθρώπους που μπορούν να με βοηθήσουν να υποστηρίξω το σκοπό μου. Ένιωσα πως κατανόησαν σχεδόν αμέσως τον προβληματισμό μου και την αγάπη μου για το καλό φαγητό.

Οι πρώτοι μήνες της συνεργασίας μας αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί, εφόσον κατάφερα να χάσω 12 κιλά.

Σε κάθε συνάντηση έκανα μετρήσεις που με βοήθησαν να αντιληφθώ πώς λειτουργεί ο οργανισμός μου και, πάνω από όλα, με βοήθησαν να διαχωρίσω στο μυαλό μου την «ποσότητα» από τη γεύση.

Πλέον περπατώ με τεράστια άνεση και για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια νιώθω πως είμαι πιο νέος, πιο γερός, πιο δυνατός.

Το απέδειξαν άλλωστε και οι νέες εξετάσεις μου. Οι διαφορές στις τιμές και η αισθητή μείωση του όγκου της καρδιάς προκάλεσε ενθουσιασμό στους γιατρούς και ευτυχία σε εμένα. 

Έχοντας χάσει πια  32 κιλά, το «Σώμα Υγιές», η Κάλλια και οι συνεργάτες της, συνεχίζουν να μου προσφέρουν τις ποιοτικές τους συμβουλές και υπηρεσίες σε τιμές προσιτές για το βαλάντιο ενός μέσου εργαζομένου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι να φτάσω στον επιθυμητό μου στόχο, τα 85 περίπου κιλά, καταβάλλοντας προσπάθεια να χάσω τα εναπομείναντα  7.

 

Ευχαριστούμε το Νίκο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, και για την προσπάθεια που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα για να αλλάξει τη ζωή του και το σώμα του προς το καλύτερο.

 

Συγχαρητήρια Νίκο.