• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Θανάσης Δ., 41 ετών

Με υπομονή και μεθοδικότητα έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Νιώθοντας πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος, με 55 κιλά λιγότερα!

Σχόλιο Διαιτολόγου

 

'Όταν ο Θανάσης ήρθε στο Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ‘Σώμα Υγιές’ για πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήθελε να χάσει 60 κιλά. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα κοιτάξει καχύποπτα και δύσπιστα, παρόλο που έχω βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους να χάσουν βάρος. Όμως, τα 60 κιλά  για να χαθούν  χωρίς κάποια χειρουργική επέμβαση, χωρίς άσκηση αλλά μόνο με σωστή υποθερμιδική διατροφή, χρειάζεται σωστή διαιτολογική παρακολούθηση, συνέπεια ως προς την διατροφή,επιμονή και οργάνωση.

 

Θυμάμαι ότι αυτό που είχα απαντήσει είναι ‘ας χάσουμε τα πρώτα 20 κιλά και βλέπουμε’. Ο καιρός περνούσε, ο Θανάσης ήταν τυπικός με τη διατροφή του και πραγματικά τα κιλά φεύγανε από το σώμα του αδιάκοπα. Όσες φορές τον ρωτούσα αν έχει κουραστεί με τη διατροφή του, η απάντηση ήταν ‘δεν έχω κουραστεί καθόλου, θα σταματήσω μόλις φτάσω στο στόχο μου και κάνω την συντήρηση."

 

μαρτυρια θανάση δ.
μαρτυρία απώλειας
μαρτυρια φίλου του κέντρου

 

Χωρίς ίχνος υπερβολής, αυτό που μου έλεγε υλοποιήθηκε στο απόλυτο, παρότι τους 5 τελευταίους μήνες της συνεργασίας μας ήταν στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους και κάναμε το πρόγραμμα διατροφής από απόσταση.

 

Το εκπληκτικότερο όλων είναι ότι παρά τα πολλά κιλά που χάθηκαν, δεν υπάρχουν στοιχεία χαλάρωσης στο δέρμα του, γεγονός που σχετίζεται με την καλή ελαστικότητα δέρματος αλλά και τον σωστό τρόπο απώλειας βάρους. Μπόρεσε και έχασε 46 κιλά σε λίπος, απέχει μόλις 2,5 κιλά από το ανώτατο φυσιολογικό λίπος ενώ τα υγρά του σώματος μπήκαν σε φυσιολογικές τιμές (55%).

 

μαρτυρια Θ.Δ.
μαρτυρια

 

Ο Θανάσης αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες συνεργασίες που είχα ως τώρα στην 14 + ετών επαγγελματική μου πορεία. Αιαθάνομαι υπερήφανη για το αποτέλεσμα του. Το παράδειγμα του, θα ήθελα να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Ακόμα και τα 60 κιλά μπορούν να χαθούν αρκεί να υπάρχει θέληση και σωστή καθοδήγηση. Όλοι μπορείτε να χάσετε βάρους, αρκεί να το θέλετε, να πιστεύετε σε εσάς και να έχετε σωστή διαιτολογική παρακολούθηση.

Είμαι σίγουρη οτι ο Θανάσης θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους του, όσο δύσκολοι και αν είναι αυτοί. Αυτό που κατάφερε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και του αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια!’

 

     Κάλλια Γιαννιτσοπούλου Κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος, MSc, MBA, SRD