• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Μαλβίνα Τ., 20 ετών

Μαθαίνοντας να τρέφομαι σωστά

 Χωρίς τη στέρηση και την απόλαυση του έτοιμου φαγητού

Ο χειμώνας που πέρασε με βρήκε να προτιμώ το "γρήγορο" φαγητό από το σπιτικό και τις γενναιόδωρες μεταμεσονύκτιες μερίδες από ένα ελαφρύτερο γεύμα, κι αυτό λόγω του φορτωμένου προγράμματός μου με τα μαθήματα της σχολής. Πέρασε ένα διάστημα που είχα αφιερωθεί τόσο στα διαβάσματά μου, σε σημείο να παραμελώ τον εαυτό μου! Αρχικά δεν το είχα συνειδητοποιήσει, καθώς μολονότι δεν τρεφόμουν σωστά, η ποσότητα του φαγητού που κατανάλωνα δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

 

 

Φωτογραφία αρχική

 

 

Ο καιρός περνούσε και τα κιλά αυξάνονταν, ώσπου έφτασα στο σημείο να μην αισθάνομαι άνετα φορώντας ένα πιο εφαρμοστό ρούχο, οπότε και άρχισα να ανησυχώ.

Τα ρούχα μου άρχισαν να με στενεύουν και τα υποννοούμενα από τους οικείους μου,αναφορικά με την αύξηση του βάρους μου, ολοένα και πλήθαιναν.

Τότε ήταν που θυμήθηκα τη θεαματική απώλεια 20 κιλών από τον αδελφό μου στο παρελθόν και αποφάσισα να τηλεφωνήσω στο Επιστημονικό Διαιτολογικό κέντρο "Σώμα υγιές".Η αλήθεια είναι ότι το καθυστέρησα λίγο ώστε να βρίσκομαι στον τόπο διαμονής μου και να μπορώ να παρακολουθώ πιστά το πρόγραμμά μου "εκμεταλλευόμενη" την κουζίνα της μαμάς.

 

Φωτογραφία μετρήσεων

 Έκλεισα το ραντεβού μου κατά το οποίο πραγματοποιήθηκαν διάφορες μετρήσεις και η κυρία Κάλλια μου σύστησε ότι το λίπος που έπρεπε να χάσω ήταν έξι κιλά.

Ορισμένοι θα πουν "μα έξι κιλά; Είναι πολύ λίγα! Τι να τον κάνεις το διαιτολόγο;".

Κι όμως σας το λέω με πλήρη βεβαιότητα ότι ακόμη και η απώλεια λίγων κιλών δεν είναι η πλέον εύκολη υπόθεση.

Να προστεθεί, ότι μέλημά μου δεν ήταν μόνο η απώλεια των κιλών αλλά και η προσπάθειά μου να ακολουθήσω ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

 

Φωτογραφία μετά την δίαιτα

 

Τελικό στάδιο με απώλεια 6 κιλών

 

Τελικά, όχι μόνο έχασα το επιθυμητό λίπος αλλά και έμαθα να τρέφομαι πιο σωστά, εντάσσοντας στη διατροφή μου φρούτα και λαχανικά χωρίς να στερούμαι και την απόλαυση του "έτοιμου" φαγητού. Αυτή τη στιγμή είμαι 60 κιλά και αισθάνομαι πιο καλά από ποτέ!! Είναι υπέροχο να ξυπνάς το πρωί και να αισθάνεσαι ελαφρύς.

Ευχαριστώ πολύ την κυρία Κάλλια και τους συνεργάτες της που με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια με τις πάντα πολύτιμες συμβουλές τους και που συνεχίζουν να με στηρίζουν τώρα που ξεκίνησα πρόγραμμα συντήρησης.