• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Σταματία Β., 28 ετών

Πίστεψα ότι μπορώ να τα καταφέρω και απλά ξεκίνησε να συμβαίνει

 

Όταν επισκέφτηκα πρώτη φόρα το ιατρείο της Κάλλιας ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και στόχος μου ήταν να μην πάρω πολλά κιλά, φόβος που είχα από έφηβη. Όχι μόνο κατάφερα να μην πάρω πολλά κιλά αλλά και να τα χάσω μόλις σε 3 μήνες αφού γέννησα συνεχίζοντας να πέφτει η ζυγαριά. Παλεύοντας με το βάρος μου από τα 13 και αφού έχω επισκεφτεί αρκετούς διαιτολόγους ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι με την κα Κάλλια θα πετύχω αυτό που πάντα κυνηγούσα. Την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Με έκανε να πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω και με τις συμβουλές της άπλα ξεκίνησε να συμβαίνει! Δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτό το ταξίδι, αλλά είμαι τόσο σίγουρη ότι θα φτάσω στον προορισμό μου που άπλα τώρα απολαμβάνω την διαδρομή! Ήδη 17 κιλά κάτω και συνεχίζω (11 εγκυμοσύνης ).

 

 

 

Πριν

φώτο πριν

 

 

 

 

φωτο μετρησεις πριν και μετα

Μετά

φωτο μετα

 

 

 

Η φίλη μας Μ.Β. ξεκίνησε την προσπάθεια της για έλεγχο του βάρους στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, αυτή της εγκυμοσύνης. Καταφέραμε μαζί να μην υπάρξει μεγάλη λήψη βάρους και συνεχίσαμε την προσπάθεια για απώλεια βάρους μετά το πέρας της κύησης. Στην αρχή ο οργανισμός της αντιστέκονταν ιδιαίτερα στην απώλεια και υπήρξε ένα βραδύ αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια όμως με τη βοήθεια της αυξημένης λήψης νερού και της αερόβιας άσκησης, πετύχαμε το υπέροχο αποτέλεσμα που βλέπετε στη φωτογραφία. Το κορίτσι αυτό έχει μεγάλη υπομονή και έντονο πείσμα και για αυτό κατάφερε να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό της και να τον κάνει να ανταποκριθεί στη διατροφή. Η προσπάθεια μας δεν έχει τελειώσει ακόμα, αναμένεται συνέχεια… Συγχαρητήρια Μ.Β.!