• 150 κιλά
  Χωρίς επέμβαση
  Χωρίς σκευάσματα, με φυσικό τρόπο!
  Διαβάστε την μαρτυρία
  95 κιλά
 • ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
  Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας
  Περισσότεροι από 1.000 ευχαριστημένοι φίλοι
  Περισσότερα από 10.000 εξατομικευμένα διαιτολόγια
  Περισσότερα από 10.000.000gr χαμένα
 • ισορροπημένη διατροφή
  καθημερινά δημητριακά
  καθημερινά φρούτα και λαχανικά
  αρκετές φορές την εβδομάδα ψάρια
  άπαχο κρέας λίγες φορές την εβδομάδα
 • Ελάτε στο Σώμα υγιές
  Να αξιολογήσουμε
  τη διατροφική σας ανάγκη δωρεάν.
 • Online
  Τώρα για πρώτη φορά
  Το κέντρο μας προσφέρει διαδικτυακή
  εφαρμογή παρακολούθησης του διαιτολογίου σας
  και της πορείας της δίαιτάς σας.
  Desktop or Laptop
  Tablet or Phone
 • Χρήσιμα εργαλεία
  κάντε κλικ και υπολογίστε μόνοι σας...

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ θερμά που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα του Eπιστημονικού Διαιτολογικού κέντρου ‘Σώμα Υγιές’ που λειτουργεί από το 2005 στην περιοχή της Nίκαιας Πειραιά. Είμαι η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Κάλλια Γιαννιτσοπούλου και με την πρωτοβουλιά ίδρυσης του Επιστημονικού Διαιτολογικού Κέντρου 'Σώμα Υγιές' έχω ως στόχο την κάλυψη των διατροφικών αναγκών ατόμων στην περιοχή του Πειραιά (Νίκαια, Κερατσίνι, Ρέντης, Ταμπούρια, Αμφιάλη, Κορυδαλλός, Πέραμα, Νεάπολη), και των ευρύτερων περιοχών της Αττικής (Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χα'ι'δάρι, Καλλιθέα, Αθήνα κέντρο, Νότια προάστια).

Σκοπός του ‘Σώμα Υγιές’ είναι να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα, αποτελεσματικά και λειτουργικά τις ανάγκες όλων εσάς που επιθυμείτε ένα σώμα με κανονικό βάρος και ελκυστικές γραμμές σε συνδυασμό με μια άριστη κατάσταση υγείας.

Απευθυνόμαστε σε υγιή άτομα κάθε ηλικίας και σε όσους έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στην υγεία τους και υποσχόμαστε ότι θα συντελέσουμε ενεργά στην βελτίωση της κατάστασης του βάρους τους και θα δώσουμε τις κατάλληλες κατευθυντήριες οδηγίες προκειμένου να εκπαιδευτούν όχι μόνο σε σχέση με την απώλεια του βάρους αλλά και σε σχέση με το πως θα μπορούσαν να το διατηρήσουν.

Κοντά μας θα βρούν χρήσιμες διατροφικές πληροφορίες και oι αθλητές που ενδιαφέρονται για τη διατήρηση συγκεκριμένου βάρους, ποσοστού λίπους αλλά και ποσοστού μυικής μάζας.

Επιπροσθέτως, διεξάγονται κύκλοι διατροφικών σεμιναρίων που καλύπτουν ένα ευρύ διατροφικό φάσμα (όπως διατροφή και άσκηση, διατροφή και κλινικές παθήσεις, πρακτικές μέθοδοι μείωσης πρόσληψης της τροφής) και έχουν ως στόχο την ευρύτερη ενημέρωση σας γύρω από τον τομέα της διατροφής.

Θα σας βοηθήσουμε να δείτε τη διατροφή ως μέσο πρόληψης αλλά και ίασης της ασθένειας, ως μέσο βελτίωσης της ψυχοσωματικής σας κατάστασης και φυσικά ως οδηγό διατήρησης ενός φυσιολογικού βάρους.

Μην ξεχνάτε πως η σωστή διατροφή δεν είναι επώδυνη και στερητική ούτε έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Αντιθέτως, ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα μπορεί να εκτοξεύσει τα επίπεδα της ενέργειας σας στα ύψη, να σας οδηγήσει σε απώλεια λίπους και να σας κάνει να δείτε σύντομα τις τιμές που πρέπει να έχετε στις αιματολογικές σας εξετάσεις.

Φτάνει μόνο να πιστέψετε ότι μπορείτε να έχετε ένα καλύτερο σώμα και έναν υγιέστερο οργανισμό και να συνεργαστείτε μαζί μας για την απόκτηση αυτού.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς ,

Κάλλια Γιανιτσοπούλου

MSc, MBA, SRD
Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Επιστημονική Διευθύντρια του Επιστημονικού Διαιτολογικού Κέντρου Σώμα Υγιές

Αξίζει να δείτε

Χάστε τα περιττά κιλά των διακοπών

 

Όλα για την Υγεία μου

 

Δείτε περισσότερα video...